Sist innsendte bilde

Eisbein

Translate

Siste kommentar

Dagens höydare. .
Ser ut til å være biffen på...
Kan'ke jeg få litt av biffen...
Ser ut til at dere nyter livet...
Frokost
For meg ville det vært naturl...
Kveldsstemning
Ser aldeles nydelig ut... kan ...
Relaxpool
Flytende frokost i dag?

Eleana Delibar

Anbefalt
overnatting på Kreta:

Vi garanterer en hyggelig opplevelse, rent, trivelig, sentralt, rimelig og fremfor alt en fantastisk gjestfrihet. Må bare oppleves.

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

.: R E I S E B R E V :.
Andres reisebrev
torsdag 18. oktober 2012 07:28

Har du noen gode ferieopplevelser du ønsker å dele med oss??
Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen   så legger vi til rette slik at du får ditt eget reisebrev publisert her på sidene. Legg gjerne ved noen bilder.

De som ønsker kan også få en egen MMS Blog hvor man kan sende inn bilder og tekst via MMS/E-mail slik at disse vises live på siden umiddelbart.
Første reisebrev er fra Kypros, skrevet av Markus Hansen, som administrerer www.kyprosferie.net
Velg
"Andres reisebrev" i menyen til venstre, så finner du det. 

 
Tur til Samos 15. september
søndag 10. juni 2012 09:42

Bilder fra Glicorisa Beach Hotel, Pythagorion

Dette bildet av Glicorisa Beach Hotel er levert av TripAdvisor 
Vi er veldig spente på dette hotellet, for flere av vurderingene hos TripAdvisor er direkte negative. Slik går det når man leser disse etter å ha bestilt tur... Imidlertid er det flere nordmenn som gir hotellet strålende kritikker, så det er håp i hengende snøre. Positivt er det i alle fall at det ser ut som en fin sandstrand rett nedenfor, noe det ikke er flust  med på Samos. Der er det rullesteiner og grus som dominerer strendene. Årets tur har avreise fra Gardermoen kl. 0600, hvilket jo også er et pes, men så får vi til gjengjeld så godt som en hel dag ekstra der.

 
Video fra Georgioupolis
mandag 08. august 2011 21:03

I løpet av sommerferien snekret vi sammen en liten film bestående av noen filmsnutter og noen bilder. Håper den kan gjengi noe av stemningen vi opplevde på turen. Velg "Les mer..." for å se filmen. Musikken er av den svensk/greske artisten Elena Paparizou, eller Antique som duetten er mer kjent som.

 
14 dagers tur til Kreta 21. juli
søndag 10. juni 2012 09:42Årets sommerferie er i boks... meningen var å bestille chartertur, men da vår venn Antreas oppdaget det, så hev han seg rundt og ordnet lokal innkvartering, transport fra flyplassen og hele pakka. En fantastisk serviceinnstilling på Antreas og hans familie. Vi gleder oss til gjensynet med hele familien der nede, 40 grader i skyggen, og ikke minst den fantastiske tavernaen til Antreas søskenbarn oppe ved Lake Kournas: "Markos Place" maken til mat og service har vi vel aldri opplevd maken til.
Leilighetene er i år nyrestaurert, og holder en helt grei standard i våre øyne. Bilder fra "studioleilighetene" sees under denne artikkelen.

 
Tur 3 til Kreta i år..
lørdag 10. september 2011 09:06

Ja ja, da er det like før vi drar på ny tur til Kreta, denne gangen drar vi alle sammen til Georgioupolis. Noen av oss var jo der for seks uker siden, og vi gleder oss til gjensynet med denne trivelige lille byen. Vi har denne gangen stykket opp turen, kun fly er bestilt hos Apollo, vi reiser fra Torp... 2 000,- T/R pr. snute. I Georgioupolis har vi gjort avtale med Antreas (på bildet over) om å bo i deres studioleiligheter, 32 euro rom/natt, noe som gjør at hele uken kun koster ca kr. 3 000,- T/R.. billigere er det knapt mulig å få det til.
Sjekk ut deres webside her...

 
Tur 2 til Kreta i år..
mandag 08. august 2011 20:39

Vel, kun for noen av oss... AØ og HIØ drar nedover en uke fra 25. august. Turen går denne gangen til Agia Marina, nærmere bestemt Alexandra Beach. Likevel føler vi oss sikre på at det blir en del turer til Minerva for å besøke Marko. Har liksom blitt litt "hjemme" når vi er i Agia Marina.
Det blir opprettet en egen fane i menyen øverst, Kreta 2011-2, der vil dere fra nevnte dato finne daglige reisebrev.
I mellomtiden sjekk ut denne videoen fra Hansis tur dit et par år tilbake.

 
«StartForrige12345NesteSiste»

Side 1 av 5