Sist innsendte bilde

Eisbein

Translate

Siste kommentar

Dagens höydare. .
Ser ut til å være biffen på...
Kan'ke jeg få litt av biffen...
Ser ut til at dere nyter livet...
Frokost
For meg ville det vært naturl...
Kveldsstemning
Ser aldeles nydelig ut... kan ...
Relaxpool
Flytende frokost i dag?

Eleana Delibar

Anbefalt
overnatting på Kreta:

Vi garanterer en hyggelig opplevelse, rent, trivelig, sentralt, rimelig og fremfor alt en fantastisk gjestfrihet. Må bare oppleves.

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Leiren er etablert
Skrevet av BT
fredag 29. august 2008 14:22
Da har vi inntatt den faste plassen, og bare venter på resten av gjengen. Legg merke til teltene i bakgrunnen.. og løvraken.  Her er det ingen tilfeldigheter nei, - før teltene blir satt opp er det raking av kongler og barnåler bort til maurtua. Forøvrig er det maurtua de siste ankommende blir henvist til.   - Legg også merke til at snorkesprayen står på bordet i år.
Tilbakemelding(0)
Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar

busy  
Fangsten grilles
Skrevet av BT
fredag 29. august 2008 19:28
Tilbakemelding(0)
Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar

busy  
Fiske i solen. .
Skrevet av Hansi
lørdag 30. august 2008 16:42
Som dere sikkert nå har fått med dere er den årlige fisketuren igang. Og nedenfor her ... ser dere et  bilde tatt med mobiltelefonens "telelinse". Det er  av BB i det han gjør noen velvalgte kast med vår spesialimporterte spinner. Ja dere har vel fått med at BT har importert gått og vel 100 stykk Panther Marthin spinnere for at vi skal bruke dem her i Tinnelva. Vi har nå derfor store muligheter til å gjøre noe med fiskebestanden i denne elva ovenfor Notodden.  - De aller største fiskene uteble, men ....i alle fall - når dere ser hvor flott vær vi har, - og hvor flott det er her oppe i elva kan dere bare ane hvordan vi koser oss. Når vi ikke koser oss med fisking i solen forteller vi skrøner og sitter rundt bålet. 

eksempel ...
En kar sitter i flysetet da selveste paven kommmer og setter seg ved siden av ham. Han blir så totalt overrumplet at han ikke får frem et ord.
Kort etter avgang finner paven frem et nummer av Aktuell Rapport og begynner å løse kryssordet. Mannen, som er dreven med kryssord, håper desperat at paven skal stå fast og spørre ham om hjelp - da får han snakke med hans hellige personlig.

Etter en stund sier paven: "Unskyld, men jeg står bom fast her. Stikkordet er 'noe mannfolk liker'. Det begynner på 'fi' og slutter på 'e', men det er ikke to bokstaver i mellom..."

Tatt i betrakning at bladet er Aktuell Rapport, tipper fyren automatisk at ordet er et heller folkelig uttrykk for det kvinnelige kjønnsorgan. Men han får seg ikke til å si det til paven, så han svarer i stedet: .... "Kan det være... 'fiske'?

"Selvsagt!" sier paven. "Du har vel ikke et viskelær å låne meg? 


Ja-  faktisk ... Det eneste vi kan sette fingeren på er at det er for mye vann i elva. Noe som gjør adkomsten til elvebredden litt vanskelig noen steder.
Tilbakemelding(0)
Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar

busy  
Elven i våre hjerter. .
Skrevet av Hansi
søndag 31. august 2008 17:46

Elven i våre hjerter. .... Det er virkelig flott her oppe ikke sant. Her kan man sitte og nyte stillheten og vente på napp. Og når da solen skinner slik som her er det vel knapt bedre steder å tilbringe dagen.

Under ser dere ØT`s  fisker. . Nok en gang var det vel ØTsom tok de største fiskene på denne turen. De ble tilberedd og inntatt med største nytelse sammen med litt kaldt øl og Ouzo fra Kypros.

Tilbakemelding(0)
Kommentarer (2)Add Comment
september 11, 2008     

Skriv kommentar

busy  
Powered by MMS Blog